top of page
IMG_6107.jpg

Bijzonder theater op bijzondere locaties

Op zondag 12 juni gaan deuren open die normaal gesloten blijven tijdens de theaterparade “Zoete Herinneringen”. Een unieke manier om de stad van een andere kant te bekijken.

 

We maken een rondreis door de stad Zoetermeer. Op zeven bijzondere plekken in de stad hebben theatermakers een korte act gemaakt, geïnspireerd door de locatie. U reist per fiets van locatie naar locatie, waar ieder heel en half uur een voorstelling begint.

En wilt u verrast worden door de locaties? Koop dan een busticket en reis comfortabel van voorstelling naar voorstelling.

Hoe werkt het?
donatie_zoete_herinneringen_2021.png

Schakel in...


Ga vanaf zondag 16 mei a.s. om 13.00 uur naar een van onze kanalen en reis virtueel mee. We stappen in de bus en rijden van locatie naar locatie.
 

...reis mee...


Op elke locatie zien we een speciale theateract die gemaakt is voor de thuiseditie van Zoete Herinneringen. Anders dan u gewend bent, want ook bij de acts houden we rekening met de coronamaatregelen. Maar daardoor niet minder indrukwekkend of afwisselend!

... en help ons verder!

De thuiseditie van Zoete Herinneringen is gratis te bekijken, mede dankzij onze partners Cultuurfonds Zoetermeer, Netwerk Zoetermeer en Focus. Help ons te overleven en doe tijdens of na afloop van Zoete Herinneringen een donatie. Dat kan heel eenvoudig via de betaallink of via de QR-code hiernaast. En het bedrag? Dat bepaalt u zelf!

ZFM
bottom of page