IMG_6107.jpg

Bijzonder theater op bijzondere locaties, nu bij u thuis!

Op zondag 24 mei gaan deuren open die normaal gesloten blijven tijdens de theaterparade “Zoete Herinneringen”. Een unieke manier om de stad van een andere kant te bekijken.

 

Op deze zondag openen zeven plekken in de stad hun deuren, plekken die normaal gesproken gesloten blijven voor het publiek. Hier hebben theatermakers zich laten inspireren door de omgeving en nieuwe korte voorstellingen gecreëerd.

In 2020 kunnen we door het coronavirus niet op pad. Daarom bezoeken we alle locaties virtueel. U kunt de hele reis en alle acts meemaken via YouTube, Facebook of TV. 

 
IMG_3902.jpg

Schakel in...


Ga op zondag 24 mei a.s. om 13.00 uur naar een van onze kanalen en reis virtueel mee. We stappen in de bus en rijden van locatie naar locatie.
 

...en reis mee!


Op elke locatie zien we een speciale theateract die gemaakt is voor de thuiseditie van Zoete Herinneringen. Anders dan u gewend bent, want ook bij de acts houden we rekening met de coronamaatregelen. Maar daardoor niet minder indrukwekkend of afwisselend!

 
IMG_6784.JPG

Welke locaties kan ik bezoeken?


We bezoeken. dit jaar de volgende locaties:

  • Frankrijklaan - voormalig Stadhuis

  • Florence Nightingaleschool - Zanzibarplein 100

  • De Kasteelkamer - Platinastraat 100c

  • Follies - Morapad

  • Gewoon Leuk Natuurlijk - Meerpolder 27

  • Spaanse Plein - Dorpsstraat 114

  • CKC & Partners - Leidsewallen 80

Klik hier voor de kaart met alle locaties

Klik hier voor de PDF met alle locaties

Welke locaties kan ik gratis bezoeken?

In samenwerking met het Cultuurfonds Zoetermeer zijn het Morapad en de Frankrijklaan gratis toegankelijk! Hier wordt om 13.00 uur t/m 17.00 uur ieder half uur een act uitgevoerd, die voor iedereen te bezoeken is. U heeft hier geen ticket voor nodig. 

 
cirkel4.jpg
cirkel3.jpg
cirkel1.jpg
cirkel2.jpg

Bijzonder theater op bijzondere locaties

Op zondag 19 mei gaan deuren open die normaal gesloten blijven tijdens de theaterparade “Zoete Herinneringen”. Een unieke manier om de stad van een andere kant te bekijken. Op deze zondag openen acht plekken in de stad hun deuren, plekken die normaal gesproken gesloten blijven voor het publiek. Hier hebben theatermakers zich laten inspireren door de omgeving en nieuwe korte voorstellingen gecreëerd.
 

Meer dan 20 artiesten brengen zang, dans en toneelspel op een unieke locatie en met een unieke inhoud. Op elke locatie begint om ieder heel en half uur de theateract. U kunt met uw kaart alle locaties bezoeken en de voorstellingen mee maken. En wie iets echt speciaals wil beleven, koopt een zogeheten busticket. Met dit ticket kunt u om 13.00 uur instappen in de Zoete Herinneringbus bij het CKC. Vanaf daar wordt u naar de locatie toegebracht, in een geheime volgorde. De ideale manier om alle verrassende acts mee te maken!

 

Vorig jaren gingen voor Zoete Herinneringen onder andere de deuren van de watertoren in Rokkeveen open, werd een bezoek gebracht aan het geheime spookstation van de Randstadrail en stond men op de bodem van zwembad het Keerpunt. Ook dit jaar zijn de locaties weer heel bijzonder . Elke locatie biedt weer een totaal ander verhaal en een totaal ander aanzicht. Raak verbaasd over wat de stad Zoetermeer te bieden heeft en maak nieuwe herinneringen.

cirkel2.jpg

Ik wil in Stadshart of Rokkeveen komen kijken 

In samenwerking met het Cultuurfonds Zoetermeer krijgen twee wijken in Zoetermeer dit jaar een extra Zoete Herinnering! De exacte locaties in Stadshart en Rokkeveen worden later bekend gemaakt. Op deze locaties wordt van 13.00 uur t/m 17.00 uur ieder half uur een act uitgevoerd, die voor iedereen te bezoeken is. U heeft hier geen ticket voor nodig.

Ik wil met de fiets of lopend de locaties bezoeken

Koop hier een fietsticket en bezoek zelf in uw eigen volgorde de locaties. Alle locaties van Zoete Herinneringen liggen allemaal in het centrum van Zoetermeer. U kunt ze een voor een bezoeken in uw eigen tempo. Elk half en heel uur start de theateract op elke locatie. Uw ticket geeft toegang tot alle locaties. Een fietsticket kost € 10,-.

cirkel3.jpg
 
cirkel4.jpg

Ik wil met de bus mee

Koop hier een busticket en stap op om 13.00 uur bij het CKC. Vanaf hier brengen de busjes van Zoete Herinneringen u van locatie naar locatie. Comfortabel en onverwacht, want u weet niet bij welke locatie u terecht komt. Een busticket kost € 22,50.